SZOLGÁLTATÁSAINK

Az alábbi feladatokra munkavállalóink rendelkezésre állnak

Promotions

Reklámoznád termékedet? Termékbemutatót tartanál? Ha kell szórólapot is átadunk, jelmezeket is felhúzunk, csak szólj!

Protokoll rendezvények

Rendezvényeken fogadjuk, regisztráljuk, útbaigazítjuk vendégeidet. Elvesszük kabátját, segítünk nekik, meg is ajándékozzuk! 

Exhibitions

Képviseljük a cégedet, kezeljük az ügyfeledet, bemutatjuk termékedet. E-maileket gyűjtünk. Ha kéred még a standot is beszerezzük!

Sportrendezvények

Tudjuk hogyan kell állni a rajtrácson és azt is, hogy mi a legfontosabb ezeken a rendezvényeken. Éveken át részt vettünk ezekben a feladatokban. Ha kéred, segítünk a kivitelezésben is!

Országos promóciók

Az ország nagyvárosaiban rendelkezésre állnak munkavállalóink, hogy a több helyszínes áruházi promóciók hatékonyan működjenek.

Conference

Vendégfogadás, regisztráció, ruhatár, ügyfelek kisérete, búcsúajándékok átadása ezek mind a feladatunkhoz tartoznak ha kéred.

Warehouse work

Árazási címkézési feladatokban is segítünk ha kéred. Jól csomagolunk, és leltározni is tudunk. Évek óta végezzük a munkát. A nagy létszám sem probléma.

Fesztiválok

Vidám kedves hostesseink csak arra várnak, hogy egy pörgős promócióban képviseljenek. Fesztiváledzett csapataink készen állnak

Egészségügyi tesztelések

Kollégáink elvégzik a COVID-19 tüneteinek alapfelmérését szakszerű BIOCREDIT tesztelését a Biocredit covid-19 AG Sars-CoV 2 Antigen teszt segítségével.