SZOLGÁLTATÁSAINK

Az alábbi feladatokra munkavállalóink rendelkezésre állnak

Promóciók

Reklámoznád termékedet? Termékbemutatót tartanál? Ha kell szórólapot is átadunk, jelmezeket is felhúzunk, csak szólj!

Protokoll rendezvények

Rendezvényeken fogadjuk, regisztráljuk, útbaigazítjuk vendégeidet. Elvesszük kabátját, segítünk nekik, meg is ajándékozzuk! 

Kiállítások

Képviseljük a cégedet, kezeljük az ügyfeledet, bemutatjuk termékedet. E-maileket gyűjtünk. Ha kéred még a standot is beszerezzük!

Sportrendezvények

Tudjuk hogyan kell állni a rajtrácson és azt is, hogy mi a legfontosabb ezeken a rendezvényeken. Éveken át részt vettünk ezekben a feladatokban. Ha kéred, segítünk a kivitelezésben is!

Országos promóciók

Az ország nagyvárosaiban rendelkezésre állnak munkavállalóink, hogy a több helyszínes áruházi promóciók hatékonyan működjenek.

Konferenciák

Vendégfogadás, regisztráció, ruhatár, ügyfelek kisérete, búcsúajándékok átadása ezek mind a feladatunkhoz tartoznak ha kéred.

Raktári munkák

Árazási címkézési feladatokban is segítünk ha kéred. Jól csomagolunk, és leltározni is tudunk. Évek óta végezzük a munkát. A nagy létszám sem probléma.

Takarítás

Tisztán tartjuk a promóció helyszínt, vagy a rendezvény után ha kéred, kitakarítunk. Akár minden nap. Egyedi megbízásokat is vállalunk. Csak szólj!

Biztonsági szolgálat

Rendezvényeiden figyelünk a rendre is, ha szeretnéd. Feladatokhoz a legalkalmasabb biztonsági személyzetet küldünk. Ne aggódj! Az esemény zavartalan lesz!!